2008-01-29

Εκοιμήθη


Εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος.

Το καφενείο η Ελλάς συμμετέχει στο εθνικό πένθος και εύχεται στον κεκοιμημένο Καλό Παράδεισο.

Ο Θεός να τον αναπαύσει.

2008-01-17

Απαξιώ (2)

Έχω κουραστεί με όλες τις μαλακίες που γίνονται σε αυτή τη χώρα καφενείο - οίκο ανοχής.

Πραγματικά έχω αηδιάσει.

Το τελευταίο χαστούκι που έφαγα ήταν το πρωί που άκουσα ότι πράσινοι οπαδοί-κανίβαλοι καθάρισαν έναν γαύρο οπαδό και στείλαν άλλον έναν στο νοσοκομείο. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του in.gr.

Και επειδή είχα ασχοληθεί στο παρελθόν με την τελευταία δολοφονία οπαδού (ρίξτε μια ματιά εδώ και στα ποστ του Απριλίου 2007) και επειδή δεν είδαμε κανένα αποτέλεσμα απολύτως, δεν θα μπω ξανά στη διαδικασία να το κάνω. Απαξιώ.

Θα πω ότι έχω σιχαθεί να ακούω τυμπανοκρουσίες και μαλακίες σε αυτή τη χώρα και να βλέπω το απόλυτο τίποτα.

ΕΛΕΟΣ!

2008-01-14

Απαξιώ


Δεν έχω σηκώσει έως τώρα ποστ για την υπόθεση Ζαχόπουλου, αφενός γιατί την αρχική της φάση την έχασα, αφετέρου γιατί δεν με απασχολούν τα τσιλιμπουρδίσματα ενός 50άρη.

Το θέμα μας δεν είναι αν ξενοπηδούσε ο οποιοσδήποτε Ζαχόπουλος, αλλά τι έκανε αυτός ο άνθρωπος και πως διαχειρίστηκε καταστάσεις και υπερεξουσίες που βρέθηκαν στα χέρια του.

Στην όλη ιστορία μου προκαλεί αηδία και με οδηγεί στην απαξίωση των πάντων ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης και Αποβλάκωσης το όλο θέμα. Αποκορύφωμα το πρωτοσέλιδο του Θέματος της Κυριακής, του έγκριτου αυτού εντύπου που εκδίδεται από τους εισαγγελείς και επικριτές των πάντων.
Και μόνο η όψη του μου προκαλεί αναγούλα και τάση για εμετό...

Δυστυχώς όμως αυτός είναι ο νεοέλληνας του 2008. Γουστάρει κλειδαρότρυπα, γουστάρει να βλέπει το Ζαχόπουλο να χαροπαλεύει, αφού έχει ξενογαμήσει, γουστάρει ακόμα-ακόμα να βλέπει το Χριστόδουλο να πεθαίνει (τι αξιοπρέπεια δείχνει αυτός ο άνθρωπος...), γουστάρει να τσακώνεται για το ποιος θα τον διαδεχτεί.

Για αυτό έχω κόψει την τηλεόραση και περπατώ μόνο στο ίντερνετ και τη μπλογκοσφαιρα...

Έλεος ρε παιδιά... Αυτή η Ελλάδα δεν είναι καφενείο, αυτή η Ελλάδα μου προκαλεί αηδία...

ΥΓ Δείτε και τι λέει ο φίλος Στάθης στο Blog του.