2007-09-18

Ώρα να ευλογήσουμε τα γένια μας

Το ιστολόγιο αυτό δεν έχει και ιδιαίτερα μεγάλη αναγνωσιμότητα. Ίσως επειδή δεν το φροντίζω κιόλας ιδιαίτερα. Μια σύντομη ανάγνωση των στατιστικών του μας λέει ότι το διαβάζουν περίπου 110 επισκέπτες το μήνα, κατά μέσο όρο. Κάτι παραπάνω από 3 την ημέρα δηλαδή.

Όταν λοιπόν βλέπεις το blog σου να γίνεται πρώτο θέμα στο σχετικό άρθρο της "Καθημερινής" (Οι bloggers συνεχίζουν απτόητοι), μοιραία θα νοιώσεις μια υπερηφάνεια. Δεν είναι και λίγο να σε μνημονεύει η Καθημερινή!!!

Αφορμή για την αναφορά της "Καθημερινής" αποτέλεσε η πρώτη μου αντίδραση για τις εκλογές, και συγκεκριμένα το άρθρο Κλειστόν λόγω εκλογών.

Λέει λοιπόν η συντάκτης της "Καθημερινής" Μαριλη Μαργωμενου, την οποία ευχαριστώ θερμά για την χαρά και την τιμή που μου έκανε:
Η προκήρυξη των εκλογών δεν ενθουσίασε ακριβώς την κοινότητα των bloggers - ενδεικτική η αντίδραση του... ιδιοκτήτη στο «Καφενείον η Ελλάς» (http://donemo.blogspot.com) που το πρώτο του προεκλογικό ποστ είχε τίτλο «Κλειστόν λόγω εκλογών»!
Παρακάτω αναφέρεται και σε άλλα ιστολόγια και σε διάφορα σχόλια που έγιναν από εμάς τους bloggers.


κλικ για μεγαλύτερη εικόνα

4 Comments:

Blogger _ST_ said...

Μπραβο ρε Ντονεμο!
Μετα την mpoumpoula εισαι ο δευτερος μπλογκερ που ξερω και γραφουν οι εφημεριδες!!!!!

18 Σεπτεμβρίου, 2007 16:07  
Blogger DonEMO said...

Ναι, ναι, μπράβο μου :-)

Έτσι για να νομίζω κιόλας ότι οι μαλακίες που γράφω έχουν και κάποια αξία, και δεν χάνω το χρόνο μου ;-)

19 Σεπτεμβρίου, 2007 11:35  
Blogger Orestis said...

Και εγώ από εκεί σε ανακάλυψα…

19 Σεπτεμβρίου, 2007 18:11  
Blogger DonEMO said...

Από ότι φαίνεται στα στατιστικά του blog, οι επισκέπτες ανέβηκαν αρκετά χτες και προχτές. Αρκετοί ήρθαν μάλλον από την Καθημερινή.

20 Σεπτεμβρίου, 2007 11:10  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home